In actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

Turkije en Syrië zijn getroffen door een zware aardbeving, gevolgd door hevige naschokken. De schade in de getroffen regio’s is enorm. Gebouwen zijn ingestort en veel kinderen en hun families hebben dringend hulp nodig, omdat het in het gebied erg koud is. Op sommige plekken ligt sneeuw en ‘s nachts daalt de temperatuur tot onder het vriespunt. Er is dringend hulp nodig! 

Met jouw gift stel je ons in staat om onder andere onderdak, dekens, warme kleding, voedsel, medische zorg en schoon drinkwater te bieden aan gezinnen die alles zijn verloren. Help je mee?

Kom in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Nodig je vrienden, collega's en netwerk uit om te doneren en zamel geld in voor deze speciale Giro555 actie. Wie weet wil je netwerk, naast het doen van een donatie, ook een actie aanmaken. Dat kan hieronder. Samen maken we het verschil.

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.

Save the Children is een van de hulporganisaties achter Giro555. Met Giro555 roepen we Nederland op om te doneren voor gezinnen die hard getroffen zijn door de aardbeving in Turkije en Syrië. 

 

Heb je materiaal nodig om jouw actie uit te lichten?

Posters, filmpjes en logo's vind je hier: Promotiemateriaal

Via deze knop vind je nog meer materiaal: Downloadbaar materiaal