Heb je iets te vieren?

Als er iets leukers is dan cadeaus krijgen, is het wel geven! Ben je binnenkort jarig, afgestudeerd of ga je trouwen? Of misschien heb je een jubileum te vieren, ga je met pensioen of vier je de geboorte van je kind?

Heb je iets te vieren, maar heb je eigenlijk alles al? Vraag dan in plaats van een cadeau een bijdrage voor Save the Children. Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen wereldwijd!

Wil je je geluk graag delen? Met de opbrengst van jouw feest krijgen kinderen de bescherming, zorg en scholing die ze verdienen - en worden ook zij elk jaar een beetje ouder en wijzer. 

Deel de link naar jouw persoonlijke pagina via je uitnodiging of via een QR-code om je gasten de mogelijkheid te geven om te doneren. Zo werken we samen aan een gelukkige jeugd voor kinderen!

Actieteam Save the Children: acties@savethechildren.nl

Wil je een feestpakket ontvangen? We sturen dit graag kosteloos naar je toe. Stuur een mailtje naar acties@savethechildren.nl, met daarin het adres en de datum van jouw feest! Je ontvangt een kartonnen donatiebox, ballonnen, magazines en ansichtkaarten in een pakketje wat door de brievenbus past.

Wil je ook online donaties werven? Maak dan een persoonlijke actiepagina aan en deel de link met je familie, vrienden en collega's!