Heb je iets te vieren?

Als er iets leukers is dan cadeaus krijgen, is het wel geven! Ben je binnenkort jarig, afgestudeerd of ga je trouwen? Of misschien heb je een jubileum te vieren, ga je met pensioen of vier je de geboorte van je kind?

Heb je iets te vieren, maar heb je eigenlijk alles al? Vraag dan in plaats van een cadeau een bijdrage voor Save the Children. Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen wereldwijd!

Wil je je geluk graag delen? Met de opbrengst van jouw feest krijgen kinderen de bescherming, zorg en scholing die ze verdienen - en worden ook zij elk jaar een beetje ouder en wijzer. 

Deel de link naar jouw persoonlijke pagina via je uitnodiging of via een QR-code om je gasten de mogelijkheid te geven om te doneren. Zo werken we samen aan een gelukkige jeugd voor kinderen!

Actieteam Save the Children: acties@savethechildren.nl

 

Wil je een feestpakket ontvangen om je gasten te stimuleren om een bijdrage te doen? We sturen je graag kosteloos een brievenbuspakketje toe met daarin:

  • Een kartonnen donatiebox
  • Save magazines, posters en ansichtkaarten
  • Uitleg over het doneren van de opbrengst

 

Klik hier om je donatiebox aan te vragen

 

Tip! Wil je ook online donaties werven tijdens je feest? Maak dan een persoonlijke actiepagina aan en deel de link met je familie, vrienden en collega's!